GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηφίσματα Εθνικού Συμβουλίου Π.Ο.Ε.Ε.Π.

Εμείς οι αντιπρόσωποι του Εθνικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Ε.Π., που συνήλθε το Σάββατο 15 Φλεβάρη 2014 στην αίθουσα του...


Εμείς οι αντιπρόσωποι του Εθνικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Ε.Π., που συνήλθε το Σάββατο 15 Φλεβάρη 2014 στην αίθουσα του...
Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας, αλλά και την ανησυχία και τους προβληματισμούς μας για την απαράδεκτη κατάσταση που οδηγείται ο ελληνικός λαός και ειδικότερα οι εργαζόμενοι από τη συνεχιζόμενη οικονομική και φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και των διεθνών εντολοδοτών της.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ότι

Η ληστρική επίθεση των ντόπιων και διεθνών κερδοσκόπων ενάντια στον ελληνικό λαό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση δίνοντας στην οικονομική κρίση χαρακτηριστικά ανθρωπιστικής κρίσης.

Η φορομπηχτική πολιτική έχει οδηγήσει στην απόγνωση το σύνολο των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων.

Η ισοπέδωση του εισοδήματος των λαϊκών νοικοκυριών αποτελεί συνειδητή πολιτική επιλογή ώστε να συνθλιβεί η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα και να υποταχθούν χωρίς αντίσταση στα κελεύσματα της διεθνούς και ντόπιας εργοδοσίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

Την κυβέρνηση για την απαράδεκτη πολιτική της πλήρους υποταγής στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων και για την ολοκληρωτική έλλειψη στρατηγικής που θα οδηγούσε τη χώρα μακριά από την ύφεση και την οικονομική παραλυσία.

Την ανυπαρξία και την έλλειψη αγωνιστικού διεκδικητικού σχεδιασμού από την ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο έχει οδηγήσει σε πλήρη παραλυσία το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

¾ Μόνιμη σταθερή εργασία, δίκαιες αμοιβές, εισόδημα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας, ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας με την υπογραφή ισχυρών συλλογικών συμβάσεων.

¾ Κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων και διαταγμάτων.

¾ Κατάργηση όλων των εργολαβιών, πάταξη της μαύρης εργασίας, της φοροδιαφυγής και τηs εισφοροδιαφυγής .

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ

Στη Διοίκησή μας να επιδώσει το παρόν Ψήφισμα σε κάθε αρμόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση