GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Τσέλσι οι ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ

Συγκεντρωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι είναι οι ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ σύμφωνα με τον Σόλα Αμεόμπι. Οι «...

Συγκεντρωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι είναι οι ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ σύμφωνα με τον Σόλα Αμεόμπι. Οι «καρακάξες» δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου από την αποχώρηση του Τζο Κινίαρ που παραιτήθηκε από την θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου αυτή την εβδομάδα.

«Ως ποδοσφαιριστές απλά επικεντρωνόμαστε στη δουλειά μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο τι κάνουμε ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, να προσπαθούμε και να υλοποιούμε ο,τι ο προπονητής μας θέλει να κάνουμε», ανέφερε ο 32χρονος επιθετικός και συνέχισε:

«Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτός θα είναι πάντα ο στόχος των ποδοσφαιριστών. Προφανώς πολλά πράγματα έχουν ειπωθεί εκτός γηπέδου, όμως πρέπει να θυμηθούμε γιατί είμαστε εδώ και έτσι θα κερδίσουμε τους αγώνες. Αυτό επίσης θα κάνουμε και το Σάββατο», κατέληξε ο Νιγηριανός.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση