GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός εργάτης σε έργα για το Μουντιάλ

Ένας ακόμα εργαζόμενος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή στις οικοδομικές εργασίες που γίνονται στη Βραζιλία, η οποία... το καλοκαίρι θα φ...

Ένας ακόμα εργαζόμενος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή στις οικοδομικές εργασίες που γίνονται στη Βραζιλία, η οποία... το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, ανεβάζοντας μέχρι στιγμής τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε τρεις, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ατύχημα συνέβη στην πόλη Μανάους, όταν ένα κομμάτι έπεσε στο κεφάλι του 55χρονου κατά τη διάρκεια αποσυναρμολόγησης ενός γερανού. Ο άτυχος εργάτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματά του, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο Ειδήσεων Agencia Brasil.

Ο θάνατος του 55χρονου αποτελεί το τρίτο θανατηφόρο συμβάν από τότε που ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής των γηπέδων ποδοσφαίρου. Το Μάρτιο και το Δεκέμβριο του 2013 δύο ακόμη εργάτες σκοτώθηκαν όταν έπεσαν από μεγάλο ύψος και ένας τέταρτος εργαζόμενος έχασε τη ζωή του από καρδιακή προσβολή.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί σε συνολικά 12 πόλεις της Βραζιλίας και θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου. Οι εργασίες είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να είχαν τελειώσει στα τέλη του περασμένου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση