GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει χιλιάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές. Οι πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στ...


Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει χιλιάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές.
Οι πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης για να καταγγείλουν το νέο νόμο ο οποίος κάνει αυστηρότερο τον έλεγχο του Διαδικτύου.
Αστυνομικοί υποστηριζόμενοι από οχήματα με εκτοξευτήρες νερού υπό πίεση απώθησαν τους διαδηλωτές από τον πεζόδρομο Ιστικλάλ κοντά στην πλατεία Ταξίμ.
Ορισμένοι εκ των οποίων φώναζαν συνθήματα όπως «Ταξίμ παντού, αντίσταση παντού».
Ένα πανό το οποίο απευθυνόταν στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραφε το σύνθημα «Ερντογάν, μην κόβεις το καλώδιο του Διαδικτύου».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Προσοχή : κάθε ψήφος σε υποψήφιο ( επίσημο ή ανεπίσημο ή ψευτοανεξάρτητο ) της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στις δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές, θα μετατραπεί ( μετά τις εκλογές ) σε νέους φόρους και χαράτσια και κούρεμα συντάξεων, εφάπαξ και καταθέσεων. Ανέβαλαν το φόρο ακινήτων για να μη δει ο κόσμος τι θα πληρώσει. Πριν ψηφίσετε, πάτε στο λογιστή σας να σας πει τι θα πληρώσετε φέτος, χωρίς αφορολόγητο παιδιών και φοροαπαλλαγές. Θα σας τα πάρουν όλα, αν τους ψηφίσετε.

    Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο, Κακλαμάνη, Μπουτάρη, Καλαφάτη, Ιωαννίδη, Τζιτζικώστα, Σγουρό, θα ψηφίζετε ; Χαράτσια και φόροι θα γίνονται και περικοπές στην Υγεία ! Μόνο όσοι περιμένουν καρέκλες τους ψηφίζουν πια. Μόνο όσοι νοιάζονται για τη κουτάλα τους ψηφίζουν που είναι συνολικά γύρω στο 10% του ελληνικού πληθυσμού. Κανένας υποψήφιος της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στο β' γύρο, κανένας δήμος, καμία περιφέρεια, κανένας ευρωβουλευτής στα 3 κόμματα της καταστροφής μας. Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Μην αφήνετε τα λίγα κομματόσκυλα και τα πολιτικά τζάκια να μας κυβερνάνε άλλο ! Φτάνει πια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση