GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπάει το «γαλάζιο» άβατο στο Βατοπέδι

Ο πρωθυπουργός σπάει ένα ιδιότυπο «ταμπού» που κρατούσε στη ΝΔ εδώ και περίπου 8 χρόνια καθώς μετά την υπόθεση του Βατοπεδίου και τη...


Ο πρωθυπουργός σπάει ένα ιδιότυπο «ταμπού» που κρατούσε στη ΝΔ εδώ και περίπου 8 χρόνια καθώς μετά την υπόθεση του Βατοπεδίου και την επίσκεψη Καραμανλή το φθινόπωρο του 2006 κανένα υψηλόβαθμο «γαλάζιο» στέλεχος δεν είχε επισκεφθεί το Άγιο Όρος.
Με το που ανέλαβε την προεδρία της ΝΔ και στην συνέχεια την διακυβέρνηση της χώρας ο Αντώνης Σαμαράς, άρχισαν οι πρώτες επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών στην Αθωνική Πολιτεία.
Άλλωστε η άποψη που κυριαρχούσε από την πρώτη στιγμή στο περιβάλλον του πρωθυπουργού ήταν ότι «το Άγιο Όρος δεν είναι μόνο το Βατοπέδι».
Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά θα κρατήσει 24 ώρες. Η άφιξη στις Καρυές έχει προγραμματιστεί στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου και η αναχώρηση του στις 17:00 της Κυριακής.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα επισκεφθεί τις μονές Ιβήρων και Σίμωνος Πέτρας, θα προσκυνήσει την εικόνα του Άξιον Εστί στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου και θα συζητήσει με την ιερά κοινότητα και τους εκπροσώπους των μονών τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως το φορολογικό.
Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν οι υπουργοί Κ. Αρβανιτόπουλος και Θ. Καράογλου αλλά και οι δύο υποψήφιοι Γ. Ιωαννίδης και Στ. Καλαφάτης.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση