GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Κουμουτσάκου - Σαμαρά...

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην κατοικία του. Όπως ανακοινώθηκε στη συνάντηση αυτ...

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην κατοικία του. Όπως ανακοινώθηκε στη συνάντηση αυτή επισφραγίστηκε και επί “ελληνικού εδάφους” η επιλογή και η απόφαση της υποψηφιότητας του κ. Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε τα εξής:
«Σε καιρούς δύσκολους και διαφορετικούς σαν αυτούς που βιώνουμε, στην Ελλάδα χρειαζόμαστε άλλο τρόπο σκέψης και δράσης. Άλλη ματιά. Άλλη καρδιά.
Αυτήν την ανάγκη θέλω να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην Περιφέρεια Αττικής. Με ουσιαστική φροντίδα για τον πολίτη. Για μια νέα αρχή!»

1 σχόλιο

  1. Αυτό το τριήμερο γιορτάζουν όλοι οι μασκαράδες που κάνουν άσχημη τη ζωή μας....ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΦΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝΝΝΝΝΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΉ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ..

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΕ ΧΑΤΖΉ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ; ΗΗΗΗ;;ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΣΥ ΦΙΚΙ ΦΙΚΙ ΠΟΥ ΘΕΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση