GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε χθες

Συμμετείχαν η Ελλάδα και η Ισπανία, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης, επέστρεψαν συνολικά στη χώρα τους πενήντα (50) πολίτες Πακιστάν...


Συμμετείχαν η Ελλάδα και η Ισπανία, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης, επέστρεψαν συνολικά στη χώρα τους πενήντα (50) πολίτες Πακιστάν.
Κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής... αλλοδαπών στη χώρα καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες (17.02.2014), μέσω ειδικής πτήσης charter και προορισμό τη Λαχώρη, με τη συμμετοχή της χώρας μας και της Ισπανίας.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου επιβιβάστηκαν τόσο η ελληνική όσο και η ισπανική αποστολή.

Από την Ελλάδα επεστράφησαν σαράντα ένας (41) υπήκοοι Πακιστάν, ενώ από πλευράς Ισπανίας επεστράφησαν ακόμα εννέα (9) υπήκοοι Πακιστάν, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο.

Η κοινή Ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής αλλοδαπών καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση