GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει η σύζυγος Ριμπολόβλεφ: Το δαχτυλίδι είναι δικό μου

Oι δικηγόροι της Έλενας Ριμπολόβλεβα υποστηρίζουν ότι το δαχτυλίδι ήταν δώρο του συζύγου της το 2008 και μάλιστα είναι φτιαγμένο στι...


Oι δικηγόροι της Έλενας Ριμπολόβλεβα υποστηρίζουν ότι το δαχτυλίδι ήταν δώρο του συζύγου της το 2008 και μάλιστα είναι φτιαγμένο στις διαστάσεις του δαχτύλου της.
Αναφέρουν ακόμα πως το δαχτυλίδι δεν μπορεί να ανήκει στο καταπίστευμα το οποίο δημιουργήθηκε εν αγνοία της το 2010, αφού το κόσμημα βρίσκεται στη κατοχή της συνεχώς από το 2008.
Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:
“Ένα νέο βήμα στη μάχη διαζυγίου μεταξύ των συζύγων Rybolovlev:
Κατόπιν καταγγελίας που κατατέθηκε από τους Επιτρόπους του Κυπριακού Διεθνούς Εμπιστεύματος με την ονομασία «Domus Trust», το οποίο φαίνεται να έχει δημιουργηθεί περί το 2010 και να σχετίζεται με το σύζυγό της, τον ολιγάρχη Dmitriy Rybolovlev, η κα. Elena Rybolovleva ανακρίθηκε χθες από τις αστυνομικές αρχές της Κύπρου κατά την άφιξή της στη χώρα.
Τι διακυβεύεται: η ισχυριζόμενη “κλοπή” ενός πολύτιμου διαμαντένιου δαχτυλιδιού το οποίο της δόθηκε ως δώρο από τον σύζυγό της το Μάρτη του 2008, ενώ ακόμα ζούσαν μαζί . Η κα. Elena Rybolovleva προσκόμισε προς την Κυπριακή Αστυνομία όλα τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν την αποκλειστική και νόμιμη κυριότητά της επί του εν λόγω κοσμήματος.
Είναι όμως ακόμα άγνωστο πώς θα μπορούσε ποτέ να «κλαπεί» ένα κόσμημα που δόθηκε στην κα. Elena Rybolovleva ως δώρο από το σύζυγό της πριν από έξι χρόνια, που φτιάχτηκε για να ταιριάζει ακριβώς στο δάχτυλό της και το οποίο βρίσκεται στην κατοχή της από τότε χωρίς διακοπή, πόσο μάλλον να «κλαπεί» από ένα Εμπίστευμα για το οποίο η ίδια δεν γνώριζε τίποτα, και που όπως φαίνεται δημιουργήθηκε δύο χρόνια μετά την αγορά του εν λόγω κοσμήματος.
Σε μια ανακοίνωση που δόθηκε αμέσως μετά το συμβάν, οι Επίτροποι του Εμπιστεύματος «Domus» ισχυρίστηκαν ότι ήταν «νόμιμο καθήκον και υποχρέωση» τους να «διατηρήσουν και να προστατεύσουν την περιουσία του Εμπιστεύματος» με «τον κατά το δυνατό πιο αποτελεσματικό τρόπο». Όμως αποκαλυπτικά δεν έχουν παράσχει καμία εξήγηση όσον αφορά το «φερόμενο» δικαίωμα ιδιοκτησίας τους επί του διαμαντένιου δαχτυλιδιού.
Το Αρχηγείο Αστυνομίας μάλιστα ανακοίνωσε ότι η κα. Elena Rybolovleva ανακρίθηκε από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων στη Λεμεσό, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε εναντίον της και έτσι δεν θα προσαχθεί στο Δικαστήριο.
Το γεγονός αυτό φαίνεται να είναι η τελευταία από πολλές προσπάθειες του κ. Dmitriy Rybolovlev να ασκήσει παράνομα και καταχρηστικά πίεση και εξαναγκασμό στη μητέρα των δύο θυγατέρων του -μια εκ των οποίων είναι ακόμα ανήλικη- προκειμένου να την αναγκάσει να παραιτηθεί από τα νόμιμα δικαιώματά της στο πλαίσιο της διαδικασίας του διαζυγίου που εκκρεμεί ενώπιον των Ελβετικών Δικαστηριών από το τέλος Δεκεμβρίου 2008″.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση