GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα: Χωρίς στολές τα μέλη της Fιλαρμονικής στη Λιτανεία του Αγ. Χαραλάμπους

Φιλαρμονική Πρέβεζας Ορφέας ένα σχήμα που πραγματικά ομορφαίνει με την παρουσία του και δίνει μια άλλη νότα σε κάθε σημαντική εκδήλω...


Φιλαρμονική Πρέβεζας Ορφέας ένα σχήμα που πραγματικά ομορφαίνει με την παρουσία του και δίνει μια άλλη νότα σε κάθε σημαντική εκδήλωση στην πόλη.

Η Φιλαρμονική, που η ζωή της μετράει εδώ και 100 χρόνια, έχει επιδείξει πάμπολλες φορές την σημαντική δουλειά που κάνει καθώς και την προσφορά της στην τοπική κοινωνία.

Τα μέλη της, που στην πλειοψηφία τους φέρουν μαζί τους τα δικά τους όργανα, αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους προσφέροντας κάθε φορά όπου τους ζητηθεί, σε εκδηλώσεις, παρελάσεις, λιτανείες, γιορτές και συναυλίες.
Κάθε φορά είναι εκεί και οι πολίτες τις Πρέβεζας νιώθουν περήφανοι για την τόσο καλή δουλειά που γίνεται.
Όμως η εικόνα που παρουσίασε η φιλαρμονική ανήμερα της γιορτής του Πολιούχου της Αγ. Χαραλάμπους μόνο θετικά σχόλια δεν απέσπασε.
Μια εικόνα για την οποία σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται οι υπεύθυνοι και τα μέλη της φιλαρμονικής…
Υπήρξαν άτομα που δεν είχαν στολή. Και αυτό γιατί ο Δήμος όσες φορές και αν του έχει ζητηθεί δεν έχει προχωρήσει στην εξασφάλιση των κονδυλίων έτσι ώστε να ραφτούν και να επισκευαστούν στολές κάποιες από τις οποίες βρίσκονται σε απόλυτη διάλυση.

Και να ήταν μόνο αυτό; Το κτήριο στο οποίο στεγάζεται η φιλαρμονική βρίσκεται σε άθλια κατάσταση σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά.
Τελικά, χτύπησε και την φιλαρμονική της Πρέβεζας η οικονομική κρίση ή απλά η αδιαφορία;
pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση