GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία στην Yγεία την Πέμπτη

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, ημέρα ψήφισης στη Βουλή του νομοσχεδίου για την Πρωτοβάθμια Φρο...


Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, ημέρα ψήφισης στη Βουλή του νομοσχεδίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τα δημόσια νοσοκομεία, οι μονάδες πρόνοιας, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και οι υγειονομικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΟΠΥΥ, καθώς όλες οι Ομοσπονδίες του χώρου της υγείας έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Με ψηφίσματά τους, η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), των εργαζομένων στο ΕΣΥ (ΠΟΕΔΗΝ), των γιατρών του ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ), αλλά και οι ιδιώτες γιατροί (Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος) διαμαρτύρονται για την ψήφιση του νομοσχεδίου διότι «καταργεί την δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας της χώρας και την παραχωρεί στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα» και ζητούν την άμεση απόσυρσή του.

Επίσης, έχουν προγραμματίσει πανυγειονομική συγκέντρωση στις 11:00 έξω από το Υπουργείο Υγείας, επί της οδού Αριστοτέλους στην Αθήνα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση