GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα οι οχτώ από τους συλληφθέντες στα επεισόδια του Σαββάτου

Διώξεις άσκησε ο εισαγγελέας στους συλλήφθέντες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας. Οχτώ ...


Διώξεις άσκησε ο εισαγγελέας στους συλλήφθέντες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.
Οχτώ από τους συλληφθέντες παραπέμφθηκαν για να δικαστούν τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Μονομελές, για διατάραξη κοινής ειρήνης και παραμενουν κρατούμενοι.
Δύο εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικοι. Ο ενας διώκεται για αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος και αφέθηκε ελεύθερος,ενω σε βάρος του δεύτερου ασκήθηκε διωξη για κακούργημα, επειδή φέρεται να είχε καλυμμένα χαρακτηριστικά, για διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.
Τέλος ο νεαρός Τούρκος υπήκοος, που τραυματίστηκε από τους αστυνομικούς των ΜΑΤ, διώκεται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά αστυνομικών και φθορές,βάση του νόμου, περι δραστών με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Η δίωξη γι αυτόν περιλαμβάνει και άλλους άγνωστους δράστες.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. Βαζω στοιχημα οτι ολοι οι συλληφθεντες δεν ειναι δεξιοι η ακροδεξιοι, παροτι οι συγκεντρωσεις εγιναν και απο παραοπανω στοιχεια. Εκεινοι οι εισαγγελεις θα μαθουν να ασκουν καποτε πραγματικες διωξεις και οχι απλα διωξεις για να δικαιολογουν ταχα το λειτουργημα που κανουν, ξεχωριζοντας εαυτους και ενστολους απο την υπολοιπη ελληνικη κοινωνια των ηλιθιων , σκλαβων ι μεροκαματιαρηδων η ανεργων ? Ν αενας ακομα λογος να ελθει η αριστερα οπωσδηποτε στην εξουσια για να αισθανονται και οι πολιτες οτι ειναι κρατος και οχι αντιπαλοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΣΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση