GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας θα εκτινάξει την ανεργία»

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Β’ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου ΕΕΚΕ Εργασίας για τη συνάντηση του Υπουργού Εργασίας με την τρόικα: ...


Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Β’ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου ΕΕΚΕ Εργασίας για τη συνάντηση του Υπουργού Εργασίας με την τρόικα:
«Η ουσιαστική συμφωνία κυβέρνησης και τρόικας για απελευθέρωση των απολύσεων και μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών θα εκτινάξει την ανεργία στο υπερπέραν και θα καταβυθίσει οικονομικά στα τάρταρα τα ασφαλιστικά ταμεία.
Το Υπουργείο Εργασίας συμφώνησε σε όλα με τις θρασύτατες απαιτήσεις της τρόικας και για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και για τη μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών κατά 3,9% και απλά συζητά μαζί της μόνο τον τρόπο εφαρμογής τους.
Και τα δύο όμως μέτρα θα είναι όπλα μαζικής κοινωνικής καταστροφής, αφού το πρώτο θα εκτινάξει ακόμα περισσότερο την ανεργία και το δεύτερο θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη οικονομική κατάρρευση τα ασφαλιστικά ταμεία.»
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. O Στάθακης έχει γαμήσι τον ΣΎΡΙΖΑ ΓΙΑΤΊ ΟΜΩΣ; γιατί είναι {μαστουρόμενος} γιατί {τον κρατούν και τον απειλούν } γιατί {{γαμιέστε όλοι εκεί στο ΣΎΡΙΖΑ}...Και μετά η χρυσή αυγή ανεβαίνει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση