GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστροφή στην… Ελλάδα

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε στη Λισαβόνα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψει το σε βάρος ...


Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε στη Λισαβόνα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψει το σε βάρος του 1-0 της Τούμπας, έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ στο «Ντα Λους» αλλά μετά την αποβολή του Κατσουράνη στο 68’ μάλλον αδίκησε τον εαυτό του και αποχώρησε με το βαρύ 3-0, αλλά και ψηλά το κεφάλι για την παρουσία του.
Στους ανθρώπους της ομάδας έμεινε ένα «αν» κι ένα «γιατί». Αντιλαμβάνονται πως εξ αρχής το έργο ήταν δύσκολο απέναντι στην Μπενφίκα, αλλά και ότι ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά αν ο ΠΑΟΚ εμφανιζόταν το ίδιο αποφασιστικός με το μεγαλύτερο κομμάτι του επαναληπτικού και στα δύο παιχνίδια.
Στροφή στα… εγχώρια
Από σήμερα ο ΠΑΟΚ στρέφεται αποκλειστικά στις εγχώριες υποχρεώσεις του, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η αποστολή θα παραμείνει στη Λισαβόνα, θα προπονηθεί εκεί και το απόγευμα θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ για το Ηράκλειο, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Εργοτέλη (17:15) για την 27η αγωνιστική. Ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να κάνει rotation, υπολογίζοντας πλέον και τους Νάτχο, Χούσεν και Μάαρτενς, που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, όπως και ο Σαλπιγγίδης που ξεπέρασε την ίωση. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Βίτορ.
Τα είπαν Στέφενς-Στοχ
Η απόφαση του Χουμπ Στέφενς να αντικαταστήσει στο 82’ τον Στοχ με τον Νίνη, παρότι ο Σλοβάκος είχε μπει σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος, προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του. Οι δύο άνδρες είχαν συζήτηση μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, με τον Ολλανδό να εξηγεί στον παίκτη ότι τον απέσυρε για λόγους τακτικής κι επειδή ήθελε έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μένει να φανεί αν θα υπάρχει νέο επεισόδιο στην «θερμή» σχέση των δύο ανδρών ή το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν.
Προς 12/3 με Ολυμπιακό
Μετά τον αποκλεισμό από το Europa League, όλα δείχνουν πως ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» θα γίνει στις 12 Μαρτίου, τέσσερις μέρες μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Όσο για τη ρεβάνς του Κυπέλλου, ίσως εξαρτηθεί από το αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση