GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο σύζυγος της Β. Ανεμοδουρά: Η γυναίκα μου δεν έχει επαφή με το περιβάλλον!

Φαίνεται πως το επεισόδιο που έλαβε χώρα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λ. Συγγρού την Τετάρτη το βράδυ έχει και συνέχεια, καθ...


Φαίνεται πως το επεισόδιο που έλαβε χώρα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λ. Συγγρού την Τετάρτη το βράδυ έχει και συνέχεια, καθώς όπως καταγγέλει ο Ευάγγελος Κοψίδας, σύζυγος της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά που νοσηλεύεται στο Τζάνειο, τα τραύματά της είναι τόσο σοβαρά που δεν έχει ακόμη επαφή με το περιβάλλον.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Κοψίδας, ιατρός και ο ίδιος, δήλωσε ακόμη πως η σύζυγός του φέρει τραύματα και μόλωπες σε όλο της το σώμα, τέτοια που δεν μπορεί να προήλθαν από ένα απλό πέσιμο. Σύμφωνα με την εκδοχή του κ. Βλασταράκου, προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, που φέρεται να ενεπλάκη στο περιστατικό, η κ. Ανεμοδουρά, στη διάρκεια φραστικής αντιπαράθεσης που είχαν σκόνταψε σε καλώδια και έπεσε, όπου και υπέστη διάσειση.
Πάντως, η αξονική και η μαγνητική εξέταση στις οποίες έχει υποβληθεί η κ. Βαρβάρα Ανεμοδουρά είναι «καθαρές», όπως επίσης ανέφερε ο σύζυγός της και παραμένει υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο, καθώς έχει υποστεί διάσειση.
Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια συνέλευσης του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, ώστε οι γιατροί να καθορίσουν τη στάση τους σχετικά με το νομοσχέδιο για την υγεία και λίγους μόνο μήνες πριν τις εκλογικές διαδικασίες στα όργανά τους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση