GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυσε τον Ερντογάν ο Γκιουλέν

Μήνυση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέθεσε ο ισλαμιστής ιεροκήρυκας Φεθουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος τον κατηγορεί για συκοφαντική δυ...


Μήνυση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέθεσε ο ισλαμιστής ιεροκήρυκας Φεθουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος τον κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή τις δηλώσεις του για συνωμοσία.
Οι δικηγόροι του Γκιουλέν που κατέθεσαν τη μήνυση ζητούν 100.000 τουρκικές λίρες για ηθική βλάβη από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας. Σύμφωνα με έναν από τους συνηγόρους του, ο Ερντογάν ξεπέρασε τα όρια στις δηλώσεις του και χρησιμοποίησε σκληρή κριτική κατά του Γκιουλέν.
Ο Ερντογάν έχει επανειλημμένα κατηγορήσει το κίνημα του Φεθουλάχ Γκιουλέν ότι σκηνοθέτησε την υπόθεση διαφθοράς, η οποία οδήγησε στην παραίτηση τριών υπουργών της κυβέρνησής του.
Η τουρκική κυβέρνηση αντέδρασε «ξηλώνοντας» χιλιάδες αστυνομικούς και δικαστικούς, οι οποίοι συνδέονται με το κίνημα του ιεροκήρυκα, που ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση