GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη κλοπή στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Αρκαλοχωρίου

“Φτερά” έχουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Αρκαλοχωρίου όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο που έγινε στο υποκατ...


“Φτερά” έχουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Αρκαλοχωρίου όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο που έγινε στο υποκατάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο έλεγχος βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη ωστόσο έχει ήδη διαπιστωθεί η υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού.
Το πρωί της Δευτέρας μετέβη στο υποκατάστημα του Αρκαλοχωρίου κλιμάκιο υπαλλήλων του ΙΚΑ που κατέσχεσε όλα τα ταμειακά παραστατικά και τα μετέφερε με φορτηγό στο Ηράκλειο προκειμένου να γίνει ενδελεχής έλεγχος.
Πάντως, παραμένει ακόμα άγνωστο το διάστημα που το κύκλωμα των “ποντικών” έκανε τις αναλήψεις από το υποκατάστημα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.
Οι πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι στην κομπίνα ενέχονται δύο στελέχη του ΙΚΑ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω υποκατάστημα απασχολούνται 8 συνολικά άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση