GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ευκαιρία το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ευκαιρία για τον ΟΦΗ χαρακτήρισε το εντός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ντουντού, κατά την παραλαβή του βραβείου του γι...

Ευκαιρία για τον ΟΦΗ χαρακτήρισε το εντός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ντουντού, κατά την παραλαβή του βραβείου του για το καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αναφέρθηκε αρχικά στην προσωπική του διάκριση, ευχαριστώντας τον κόσμο που τον ψήφισε για δεύτερη φορά: «Είχα μια σπουδαία στιγμή στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε εμένα, αλλά και σε όλον τον κόσμο που με ψήφισε και τον ευχαριστώ. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες νίκες και γκολ με τον ΟΦΗ».

Μάλιστα, δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος: «Παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος. Ξεκίνησα να αγωνίζομαι πριν μερικές εβδομάδες και τώρα παίζω περισσότερο και γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι».

Όσον αφορά το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, ο Ντουντού τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ το πλεονέκτημα της έδρας: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και μεγάλη ευκαιρία για εμάς γιατί παίζουν στην έδρα μας. Για εμένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό όμως τώρα είμαι παίκτης του ΟΦΗ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση