GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βροχή» ιδιωτικοποιήσεων στην Αυστραλία

Η Αυστραλία ετοιμάζει ένα σχέδιο να πουλήσει εταιρείες και περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου συνολικής αξίας 130 δισεκ. δολαρίων που......

Η Αυστραλία ετοιμάζει ένα σχέδιο να πουλήσει εταιρείες και περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου συνολικής αξίας 130 δισεκ. δολαρίων που... εκτείνονται από ασφαλιστικές εταιρείες μέχρι στύλους ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο Αυστραλός Θησαυροφύλακας, Τζο Χόκι, ο οποίος θα προεδρεύσει της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών και των κεντρικών τραπεζιτών της G20 αυτό τον μήνα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση ολοκληρώνει μια συμφωνία με τους κρατικούς εταίρους προκειμένου να προσδιοριστούν οι επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να πουληθούν σε ιδιώτες επενδυτές.

Ο ίδιος δήλωσε ακόμα πως τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν θα αξιοποιηθούν σε έργα υποδομής για την τόνωση της ανάπτυξης και των θέσεων εργασίας.

Το σχέδιο πώλησης κρατικών εταιριών της Αυστραλίας είναι πιθανό να ανακοινωθεί στον πρώτο προϋπολογισμό της κυβέρνησης, στις 13 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση