GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Ελλάδα θα μπορούσε να λάβει την επόμενη δόση του δανείου μέσα στον Μάρτιο»

Την άποψη ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να λάβει την επόμενη δόση του δανείου μέσα στον ερχόμενο μήνα, διατύπωσε ο Αυστριακός αντικαγκελά...


Την άποψη ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να λάβει την επόμενη δόση του δανείου μέσα στον ερχόμενο μήνα, διατύπωσε ο Αυστριακός αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών, Μίχαελ Σπίντελεγκερ, σε σημερινές δηλώσεις του σε Αυστριακούς δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του ECOFIN.
Τουλάχιστον θα μπορούσε μέσα στον Μάρτιο να υπάρξει μία απόφαση για την εκταμίευση της δόσης, εάν έως τότε η τρόικα επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα της αξιολόγησής της στην Αθήνα, πρόσθεσε.
Όπως επισήμανε ο κ. Σπίντελεγκερ, η τρόικα αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και εάν επιβεβαιωθεί πως έχει επιτευχθεί ένα πρωτογενές πλεόνασμα 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, αυτό αποτελεί την προϋπόθεση για τα επόμενα βήματα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν πέντε τομείς όπου είναι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, όπως, επίσης, υπάρχουν πολύ θετικές ενδείξεις ότι από την πλευρά της Αθήνας έχουν εφαρμοστεί μερικές από αυτές.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση