GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενγκέρ: «Κάμπελ; Γιατί όχι;»

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με καλά λόγια για την αξία του Τζόελ Κάμπελ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Άρσεναλ. Στ...


Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με καλά λόγια για την αξία του Τζόελ Κάμπελ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Άρσεναλ.

Στη συνέντευξη Τύπου του Αρσέν Βενγκέρ εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τη Στόουκ δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για τον Τζόελ Κάμπελ, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και το γκολ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

«Ήταν καλός και πειστικός όποτε έβγαινε μπροστά. Δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις φυσικές απαιτήσεις του παιχνιδιού στην Ευρώπη. Έχει μάθει στη σκληρότητα που απαιτείται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πάντα ξέραμε πως είχε ταλέντο, αλλά κάποιες στιγμές στηριζόταν υπερβολικά σε αυτό», δήλωσε για τον Κοσταρικανό εξτρέμ που ανήκει στην Άρσεναλ ο Αλσατός τεχνικός.

Όταν ρωτήθηκε αν ο 22χρονος άσος έχει μέλλον στους «κανονιέρηδες» απάντησε: «Γιατί όχι; Θα αποφασίσω αργότερα για αυτό. Τον αποκτήσαμε για να τον φέρουμε εδώ, άλλωστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση