GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δούκισσα Νομικού: Νέος -μεγάλος- έρωτας; Δείτε τι συμβαίνει... (Φωτογραφίες)

  Είναι ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Δούκισσας στη "Μετά Χολίδη" εποχή; Η φωτογραφία ξεχειλίζει από ερωτισμό αναμφίβολα και η παρ...

 
Είναι ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Δούκισσας στη "Μετά Χολίδη" εποχή; Η φωτογραφία ξεχειλίζει από ερωτισμό αναμφίβολα και η παρουσιάστρια έχει γυρίσει σελίδα πια στη ζωή της!






«H μυθολογία είναι ατελείωτη. Κινεί τη φαντασία των παιδιών και εξηγεί τις σχέσεις, τον κόσμο, τον άνθρωπο, τον έρωτα, τον θεό, τα πάντα. Το θέατρο για παιδιά είναι το καλό θέατρο, αυτό που απευθύνεται σε όλους», εξηγεί στο ΟΚ! η Σοφία Σπυράτου, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά -μετά το επιτυχημένο ανέβασμα Θησέας & Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων- αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει μια παράσταση εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία.
Στο κτίριο της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη, όπου πραγματοποιούνται με πυρετώδεις ρυθμούς οι πρόβες, 25 καλλιτέχνες -ηθοποιοί, χορευτές και ακροβάτες- ετοιμάζονται να αφηγηθούν τον μύθο του Τρωικού Πολέμου.

Για τη Δούκισσα Νομικού, που υποδύεται την Ωραία Ελένη, αυτή είναι η παρθενική της επαφή με το θέατρο. «Έχω τεράστια αγωνία και γι' αυτό δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Δουλεύω πολύ και με τη Σοφία Σπυράτου, με καθοδηγεί και μου δίνει συμβουλές, τις οποίες ακολουθώ πιστά», παραδέχεται, ενώ για την παρουσία της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην παράσταση, με την οποία συναντιούνται και στο πλατό του Dancing With the Stars IV, συμπληρώνει: «Μου αρέσει πολύ που είναι η Ντορέττα εδώ. Σαφώς ξέρει πολλά για το θέατρο, οπότε μου δείχνει κι εκείνη πολλά πράγματα, με συμβουλεύει και την ακούω. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους».
«Βλέπω πόση όρεξη και χαρά έχει η Δούκισσα και μου θυμίζει τους λόγους που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Μου θυμίζει πώς ήμουν όταν ξεκινούσα», λέει για τη συμπρωταγωνίστριά του ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος υποδύεται τον Πάρη. «Δεν αισθάνομαι πως δίνω συμβουλές, γιατί δεν είμαι δάσκαλος. Κι εγώ μαθητής είμαι. Η Δούκισσα καλύπτει τις αδυναμίες μου κι εγώ τις δικές της, ώστε να είμαστε μια μονάδα από την οποία στο τέλος δεν θα ξεχωρίζει κανείς», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση