GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημαθία: Υπάλληλος ΕΛΤΑ εισέπραττε αλλά δεν απέδιδε τα χρήματα

Έρευνα σε βάθος διενεργούν τα ΕΛ.ΤΑ. και η Ασφάλεια στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, για να διαλευκανθεί πλήρως η δραστηριότητα ενός πονηρο...


Έρευνα σε βάθος διενεργούν τα ΕΛ.ΤΑ. και η Ασφάλεια στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, για να διαλευκανθεί πλήρως η δραστηριότητα ενός πονηρού πράκτορα που εισέπραττε για λογαριασμό των Ταχυδρομείων χρήματα από τους συναλλασσόμενους, αλλά τα έβαζε στην… τσέπη του!
Η κομπίνα του 34χρονου αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία ενός πολίτη ότι κατέβαλε 126 ευρώ για την εξόφληση ενός λογαριασμού του, αλλά το ποσό δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του με αποτέλεσμα να βρεθεί μπλεγμένος καθώς του ζητούσαν να το ξαναπληρώσει! Αμέσως, αρμόδιος υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. έκανε έλεγχο στο πρακτορείο.
Έτσι διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος πράκτορας «ξεχνούσε» να παραδώσει τις εισπράξεις στην διαχείριση των ΕΛ.ΤΑ., αν και εξέδιδε κανονικά τα σχετικά παραστατικά. Η υπόθεση έφτασε στην Ασφάλεια Αλεξάνδρειας, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον κομπιναδόρο και τον παρέπεμψαν με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για υπεξαίρεση.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Το σάπιο διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα που διέλυσε τη μεσαία τάξη, έφερε το μνημόνιο, έφαγε τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών, διέλυσε τα ταμεία, έφερε τα χαράτσια και τους φόρους, προσπαθεί να σώσει το βενιζελοπασοκ και τη δημαρ, μέσω των 58-59-60, για να κρατηθούν στις καρέκλες,στην εξουσία, στη μάσα... Ο ελληνικός λαός θα τους τελειώσει και στις 3 κάλπες του Μαίου. Τα κορόιδα τελείωσαν, όλοι στις κάλπες να σβήσουμε από το χάρτη τους σάπιους της ΝΔουλας και της Ελιας, της ψευτοδημοκρατικής ψευτοπροοδευτικής παράταξης. Οι κεντρώοι και οι αριστεροί δεν θα δώσουν άλλη ψήφο στη σαπίλα και στα διαπλεκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση