GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι εξαπάτησε δυο ηλικιωμένους στη Θεσσαλία

Έχει αποθρασυνθεί για τα καλά το γνωστό ζευγάρι των απατεώνων που κρύβεται πίσω από δεκάδες απάτες σε βάρος ηλικιωμένων τον τελευταί...


Έχει αποθρασυνθεί για τα καλά το γνωστό ζευγάρι των απατεώνων που κρύβεται πίσω από δεκάδες απάτες σε βάρος ηλικιωμένων τον τελευταίο χρόνο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας! Το γεγονός ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες δεν μπορούν να τους εντοπίσουν, τους κάνει να δρουν καθημερινά ανενόχλητοι και σε διαφορετικές περιοχές.
Σύμφωνα με τις περιγραφές, οι απατεώνες χτύπησαν δυο φορές μέσα σε ένα 24ωρο, πρώτα στην Καρδίτσα και στη συνέχεια στη Λάρισα. Πρώτο τους θύμα ήταν μια 79χρονη γυναίκα στην οποία συστήθηκαν ως «κολλητοί» φίλοι του γιου της και την έπεισαν να τους δώσει 250 ευρώ για να πληρώσει μια οφειλή στην εφορία, ώστε να εισπράξει την επιστροφή φόρου που δήθεν δικαιούνταν. Όμως, δεν έμειναν εκεί… Όσο ο άνδρας συζητούσε με την ηλικιωμένη, η γυναίκα ερεύνησε το σπίτι και ξετρύπωσε άλλα 500 ευρώ τα οποία άρπαξε και έγινε καπνός μαζί με τον σύντροφό της!
Οι ίδιοι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, απατεώνες είχαν χτυπήσει και την προηγούμενη ημέρα στη Λάρισα, όπου πλησίασαν έναν 90χρονο και του συστήθηκαν ως λογιστές που τους έστειλε ο γιος του για να τους δώσει χρήματα ώστε να ξεπληρώσει την εφορία. Μάλιστα, τον πήγαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι του για να πάρει την κάρτα ανάληψης και να «σηκώσει» το ποσό από το ΑΤΜ. Όμως, ο ηλικιωμένος τους πήρε είδηση να… ψάχνουν τα συρτάρια του και τους έδιωξε κακήν- κακώς! Οι αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλίας αναζητούν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην αναγνώριση του ζευγαριού, το οποίο τους έχει γίνει «πονοκέφαλος».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση