GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μέτρα ασφαλείας του τελικού στο μπάσκετ

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που θα γίνει την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε το πρωί ...


Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που θα γίνει την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Ηράκλειο. Σε αυτή συμμετείχαν από πλευράς ΕΟΚ ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ , Χαράλαμπος Μαρκάκης.
Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια, που εξαντλήθηκαν, είχαν διατεθεί μόνο στην Κρήτη, ενώ δεν πήραν εισιτήρια οι ομάδες και δεν θα υπάρχουν νεκρές ζώνες.
Τα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι τα εξής:
-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό στις 16:45 και θα κλείσουν στις 19:15. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ώρας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
-Απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο πέρα από την επίδειξη εισιτηρίου είναι και αυτή της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.
-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φέροντες διακριτικά των ομάδων.
-Κάθε φίλαθλος επιβάλλεται να κάθεται στη θέση που προβλέπεται από το αριθμημένο εισιτήριό του.
-Όσοι έχουν διορθωμένο εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν στο αστυνομικό μέγαρο για να το σφραγίσουν. Οι κάτοχοι διορθωμένου εισιτηρίου που δεν θα φέρει δεύτερη σφραγίδα δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση