GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπιγιονσέ έλαμψε στα Brit Awards με φόρεμα Ελληνα σχεδιαστή!

Λαμπερή και απαστράπτουσα εμφανίστηκε η Μπιγιονσέ στα βρετανικά βραβεία μουσικής (Brit awards) το βράδυ της Τετάρτης για να τραγουδή...

Λαμπερή και απαστράπτουσα εμφανίστηκε η Μπιγιονσέ στα βρετανικά βραβεία μουσικής (Brit awards) το βράδυ της Τετάρτης για να τραγουδήσει το νέο της σινγκλ, «XO».
Η 32χρονη ήταν εκθαμβωτική στη λαμπερή μακριά μπλε τουαλέτα της, του Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, με τους 400.000 μπλε κρυστάλλους ζιρκονίου, την ώρα που τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της τραγούδι «XO» στη σκηνή του O2 Arena του Λονδίνου αφιερώνοντάς το στους απίστευτους θαυμαστές της.
Σε αντίθεση με την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy, που ερμήνευσε το «Drunk in Love» και επιδόθηκε σε έναν αισθησιακό χορό με guest εμφάνιση του συζύγου της, ράπερ Jay-Z, η ερμηνεία του «XO» στα βρετανικά βραβεία, βασιζόταν κυρίως στις φωνητικές της ικανότητες.
Εμφανίστηκε σόλο στη σκηνή και έδωσε μια παθιασμένη ερμηνεία, με φόντο εικόνες από πυροτεχνήματα και λάμψεις φώτων νέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση