GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέκα φορές περισσότερο κόσμο συγκεντρώνει η Bundesliga από τη Super League

Οι συγκρίσεις είναι άδικες μεν, αναπόφευκτες δε… Την ώρα που τα περισσότερα ελληνικά γήπεδα είναι άδεια, αυτά στη Γερμανία, ...

Οι συγκρίσεις είναι άδικες μεν, αναπόφευκτες δε… Την ώρα που τα περισσότερα ελληνικά γήπεδα είναι άδεια, αυτά στη Γερμανία, όχι μόνο στη μεγάλη κατηγορία αλλά και στη δεύτερη, ξεχειλίζουν από κόσμο.

Στην Bundesliga και τα παιχνίδια του πρώτου γύρου «κόβονταν» 42.125 εισιτήρια κατά μέσο όρο παρουσιάζοντας αύξηση 1,81% σε σχέση με πέρσι (41.377). Συνολικά τους 152 αγώνες μέχρι τη χειμερινή διακοπή παρακολούθησαν 6,4 εκατ. φίλαθλοι, ενώ πέρσι ο αντίστοιχος αριθμός είναι 6,33 εκατ.

Αύξηση υπήρχε και στην προσέλευση των θεατών στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Τα παιχνίδια του πρώτου γύρου παρακολουθούσαν 17.497 θεατές κατά μέσο όρο, σε σχέση με 16.083 το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Ξέρετε ποιος ήταν ο μέσος όρος εισιτηρίων στους αγώνες του πρώτου γύρου στη δική μας Super League; Μόλις 4.276… Δηλαδή μόλις το 1/10 της Bundesliga και περίπου το 1/4 της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση