GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Canonical: Ανακοίνωσε τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες των smartphones με Ubuntu

Η Canonical ανακοίνωσε τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστεί για να λανσάρει τα πρώτα κινητά με Ubuntu. ...


Η Canonical ανακοίνωσε τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστεί για να λανσάρει τα πρώτα κινητά με Ubuntu.

Έτσι λοιπόν οι δυο πρώτες εταιρείες που θα φτιάξουν κινητά με λειτουργικό σύστημα Ubuntu θα είναι η ισπανική bq και η κινεζική Meizu.

Οι δυο εταιρείας θα αναλάβουν να προωθήσουν σε όλο τον κόσμο το λειτουργικό σύστημα Ubuntu μέσα από τα κινητά τους ενώ θα συνεργαστούν και με πολλούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους ανά τον κόσμο όπως Vodafone, ΕΕ, T-Mobile USA, Three Group, Deutsche Telekom, Verizon, Telstra και Portugal Telecom.

Οι δυο εταιρείας θα φτιάξουν κινητά που θα έχουν διαφορετικό UI μέσω ενός σχεδιαστικού εργαλείου της Canonical έχοντας έτσι ελευθερία αλλά σύγχρονος τηρώντας κάποιες βασικές αρχές.

technewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση