GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει το Champions League

Καλές οι εμβόλιμες αγωνιστικές και τα…


Καλές οι εμβόλιμες αγωνιστικές και τα…
Κύπελλα, αλλά σαν το Champions League στα μέσα της εβδομάδας δεν έχει. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη επιστρέφει στις ζωές μας και τα ψέματα τελειώνουν, αφού αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια.

Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα 21:45
Πρόκειται πιθανώς για το πιο λαμπερό ζευγάρι της φάσης των 16 μαζί με το Άρσεναλ-Μπάγερν, καθώς Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι είναι πρωταγωνίστριες σε Ισπανία και Αγγλία αντίστοιχα.
Οι «πολίτες» το Σάββατο απέκλεισαν με 2-0 την Τσέλσι στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας και πλέον στόχο έχουν την παρθενική τους πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ελπίζει πως έστω και την ύστατη στιγμή θα έχει στη διάθεσή του τους Αγουέρο και Φερναντίνιο που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Οι Καταλανοί προέρχονται από το 6-0 επί της Ράγιο Βαγεκάνο και συγκατοικούν με Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης στην κορυφή της Primera Division, ενώ θέλουν να φτάσουν για έβδομη σερί χρονιά στους «8» της διοργάνωσης. Ο Χεράρδο Μαρτίνο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αφού στην 23μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Τσάβι που έλειπε από το τελευταίο παιχνίδι.
Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ κατά το παρελθόν σε επίσημο ματς, αλλά σε έξι φιλικά έχουν από τρεις νίκες. Η Σίτι δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της από αγγλική ομάδα μετρώντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η «Μπάρτσα» σε 28 επισκέψεις στην Αγγλία έχει μόλις έξι νίκες και οκτώ ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί 14 φορές. Πάντως το ρεκόρ της απέναντι στον Μανουέλ Πελεγκρίνι, που έχει εργαστεί σε Βιγιαρεάλ, Ρεάλ και Μάλαγα, είναι εντυπωσιακό με 14 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον. Η ρεβάνς θα γίνει στις 12 Μαρτίου στο «Καμπ Νου».
Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν 21:45
Ζευγάρι με λιγότερη λάμψη, αλλά σε κάθε περίπτωση με αρκετό ενδιαφέρον είναι αυτό της Λεβερκούζεν με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η γερμανική ομάδα προέρχεται από δύο αποτυχίες στην έδρα της, αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Καϊζερσλάουτερν και ήττα με 2-1 από τη Σάλκε. Ο Σάμι Χίπια δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντερντιγιόκ και Κρούζε, καθώς και τον τιμωρημένο Τσαν. Η Παρί μετά το 3-0 επί της Βαλανσιέν την Παρασκευή παραμένει πρωτοπόρος στη Ligue 1 και στο +5 από τη Μονακό. Ο Λοράν Μπλαν δεν υπολογίζει στους Καβάνι, Ζαλέ και Καμαρά.
Ο αγώνας της Τρίτης θα είναι ο πρώτος επίσημος στην ιστορία των δύο ομάδων. Η Λεβερκούζεν μετρά τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ως γηπεδούχος απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία σε έξι επισκέψεις στη Γερμανία.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ούγγρος Βίκτορ Κασάι. Η ρεβάνς θα γίνει στις 12 Μαρτίου στο «Παρκ ντε Πρενς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση