GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eκλεψε πορτοφόλι μέσα σε θάλαμο νοσοκομείου!

Οι συχνές επισκέψεις ενός 61χρονου άνδρα στους θαλάμους του νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα δεν...


Οι συχνές επισκέψεις ενός 61χρονου άνδρα στους θαλάμους του νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα δεν...
πέρασαν απαρατήρητες από το προσωπικό, που υποψιάστηκε αμέσως ότι ήταν ο δράστης της κλοπής ενός πορτοφολιού αμέσως μόλις η ιδιοκτήτριά του αντιλήφθηκε πως είχε κάνει φτερά.

Η 47χρονη γυναίκα ζήτησε ανάστατη τη βοήθεια των εργαζομένων όταν διαπίστωσε πως είχε κλαπεί το πορτοφόλι της, μέσα στο οποίο είχε χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Εκείνοι θυμήθηκαν τον κάποιας ηλικίας άνδρα που μπαινόβγαινε στους θαλάμους και έδωσαν την περιγραφή του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν τον ύποπτο πριν απομακρυνθεί. Ο 61χρονος είχε ακόμη πάνω του το κλεμμένο πορτοφόλι που επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του κι έτσι συνελήφθη και ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν είχε ξαναχτυπήσει στο νοσοκομείο.

*** Ο συναγερμός που σήμανε γνωστός γιατρός των Χανίων όταν αντιλήφθηκε ότι το συνταγολόγιό του και η προσωπική του ιατρική σφραγίδα είχαν κάνει φτερά μέσα από το ιατρείο του, κινητοποίησε αμέσως τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Οι έρευνες στράφηκαν εξ αρχής σε τοξικομανείς της περιοχής καθώς δεν είχαν κλαπεί χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας και ο δράστης εντοπίστηκε σύντομα. Πρόκειται για έναν 41χρονο χρήστη ναρκωτικών, στο σπίτι του οποίου μαζί με τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και 80 χάπια Hipnostedon για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Ο 41χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ το μπλοκ και η σφραγίδα επιστράφηκαν στον γιατρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση