GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρινάκης προς Σαμαρά: ΔΕΝ στηρίζω Μιχαλολιάκο...

Οριστικό και αγεφύρωτο πλέον το χάσμα μεταξύ του Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου. ...

Οριστικό και αγεφύρωτο πλέον το χάσμα μεταξύ του Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Κατ΄επέκταση βέβαια το χάσμα αυτό, επεκτείνεται και στους οπαδούς του Ολυμπιακού, που χαρακτηρίζουν τον Μιχαλολιάκο "ανεπιθύμητο πρόσωπο στην οικογένεια του Ολυμπιακού"
Μάλιστα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, διεμήνυσε στο Μαξίμου ,ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τον Μιχαλολιάκο στις Δημοτικές εκλογές και εξετάζει το σενάριο περί καθόδου του Ολυμπιακού με δικό του ψηφοδέλτιο.
Στην αντίθετη περίπτωση ,θα στηρίξει υποψήφιο Δήμαρχο μετά από επαφές και συζητήσεις.
Το mellon.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το όνομα του Ιωσήφ Βουράκη υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά, έχει πέσει στο τραπέζι συζητήσεων του Μαρινάκη ,ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε γίνει και συνάντηση των δύο ανδρών στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

1 σχόλιο

  1. Δεν μπορεί να στηρίζει δύο Μιχαλολιακους. Ευνόητο είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση