GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H online και direct πώληση καταργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας στις ασφαλιστικές εταιρίες

Μετά την Ολλανδική Achmea που τον περασμένο Δεκέμβριο προανάγγειλε σταδιακές περικοπές 4.000 θέσεων εργασίας , η Barmer GEK, μία από...


Μετά την Ολλανδική Achmea που τον περασμένο Δεκέμβριο προανάγγειλε σταδιακές περικοπές 4.000 θέσεων εργασίας , η Barmer GEK, μία από τις... μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της Γερμανίας στο τομέα της υγείας, ανακοίνωσε χθες ότι καταργεί 3.500 θέσεις εργασίας.
Κοινή συνισταμένη των αποφάσεων αυτών είναι η πρόθεση των εταιριών να αξιοποιήσουν τα νέα δίκτυα πωλήσεων είτε είναι online μέσω διαδικτύου είτε απευθείας μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Ειδικότερα ο διευθύνων σύμβουλος της Barmer GEK Μπάρμερ Κρίστοφ Στράουμπ ανέφερε ότι η επιχείρηση σχεδιάζει να μειώσει τον αριθμό των γραφείων που υποδέχονται πελάτες και να βελτιώσει αντ’ αυτών τις υπηρεσίες της μέσω του κέντρου τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και του Διαδικτύου.
«Η ανάλυσή μας καταδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι πελάτες κάνουν τις δουλειές τους μέσω τηλεφώνου ή Διαδικτύου και λιγότεροι έρχονται στα γραφεία μας», σημείωσε ο Στράουμπ.
Σταδιακές περικοπές θέσεων εργασίας ανακοίνωσε πριν δύο μήνες και η Achmea ( θυγατρική της οποίας είναι και η Interamerican ) οι οποίες θα φτάσουν στις 4 000 μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, με σκοπό να περιορίσει το κόστος λειτουργίας, αλλά και να εστιάσει καλύτερα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του πελάτη.
Μάλιστα ο Πρόεδρο του ομίλου της Achmea Willem van Duin είχε επισημάνει : «Οι 8 εκατομμύρια πελάτες μας προσφεύγουν όλο και περισσότερο στην χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών, επίσης επιζητούν να καθορίσουν τις ασφαλιστικές καλύψεις με αυτόν τον τρόπο. Αυτός, είναι και ο λόγος που επισπεύδουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές και επενδύουμε όλο και περισσότερο τους πελάτες μας, αυτούς που χρησιμοποιούν τις διαδικτυακές υπηρεσίες». asfalisinet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση