GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νοικιάζει iPhone σε εθισμένους στο Flappy Bird

Ένας Αμερικανός αφού προσπάθησε να πουλήσει το iPhone του στο eBay, αλλά δεν τα κατάφερε, το νοικιάζει σε εθισμένους παίκτ...


Ένας Αμερικανός αφού προσπάθησε να πουλήσει το iPhone του στο eBay, αλλά δεν τα κατάφερε, το νοικιάζει σε εθισμένους παίκτες του Flappy Bird, που έχει “κατέβει” από τα App Stores.

Ο Jeff Nelson επιχείρησε να πουλήσει στο διαδίκτυο το κινητό του, στο οποίο το δημοφιλές και εθιστικό παιχνίδι ήταν προεγκατεστημένο, χωρίς επιτυχία.

Ο Nelson κοστολόγησε τη συσκευή του στα $499.99, προτού δεχθεί την ενημέρωση από το eBay, ότι η “αγγελία” του ακυρώνεται, καθώς όλα τα smartphones και tablets θα πρέπει να είναι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, προκειμένου να μπορούν να πωληθούν.

Ως εκ τούτου, σκέφτηκε να νοικιάζει το iPhone του σε όσους δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το Flappy Bird, για 1 δολάριο το λεπτό.

Όπως είπε, σκοπεύει να αφήνει τους χρήστες να παίζουν με το κινητό του σε περιβάλλον όπου ο ίδιος θα έχει τον έλεγχο, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού του στην Ουάσινγκτον, τα Starbucks ή κάθε άλλο σημείο, όπου θα βρίσκεται πολύς κόσμος.

Πηγή: Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση