GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mε 40 θέματα συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Με 40 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 4η τακτική συνεδρίαση του...


Με 40 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 4η τακτική συνεδρίαση του...
Δημοτικού Συμβουλίου, αύριο Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014, στις 14:00, στο Δημαρχείο (οδός Βασ. Γεωργίου Α', 1, Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, 1ος όροφος).

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση:

Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. για τη δημιουργία Διαμετακομιστικού Κέντρου Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων Υλικών «ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ», σχετικά με την μίσθωση κατάλληλης οικοπεδικής έκτασης και την κατασκευή των απαιτούμενων εγκαταστάσεων (κτηριακές υποδομές και εξοπλισμός).

Συστήματος χρήσης κοινόχρηστων ποδηλάτων. Καθορισμός κοινοχρήστων χώρων σε είκοσι έξι (26) σημεία μέσα στα διοικητικά όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης στα οποία θα τοποθετηθούν στάσεις αναμονής κοινοχρήστων ποδηλάτων ύστερα από δημοπρασία.

Πεζοδρόμησης τμήματος οδού Μοσκώφ μεταξύ της Πλατείας Δημοκρατίας και της οδού Δαναϊδών.

Κύκλου Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού- Τουρισμού για το έτος 2014. μεταξύ των οποίων και οι εκδηλώσεις των 49ων Δημητρίων.

Διοργάνωσης κύκλου εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας με τίτλο «Από γυναίκες σε γυναίκες- Πολιτισμός είναι η θέση της γυναίκας στην κοινωνία» και του σχετικού αναλυτικού προγράμματος.

Πραγματοποίησης μαθημάτων ιστορίας και κουλτούρας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση