GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χάπι "Mortal Combat" υπεύθυνο για θάνατο μαθήτριας

Νεαρή μαθήτρια στο Ηνωμένο Βασίλειο έχασε την ζωή της μετά από κατανάλωση χαπιού το οποίο είναι γνωστό ως "Mortal Combat"....


Νεαρή μαθήτρια στο Ηνωμένο Βασίλειο έχασε την ζωή της μετά από κατανάλωση χαπιού το οποίο είναι γνωστό ως "Mortal Combat"...

Η 17χρονη μαθήτρια Regane MacColl έχασε την ζωή της μετά από κατανάλωση χαπιού τύπου Ecstasy κατά την διάρκεια βραδινής εξόδου σε μαγαζί στην Γλασκώβη.

Η αστυνομία της Γλασκώβης δήλωσε πως ένα νέο κόκκινο χάπι τύπου Ecstasy με το λογότυπο της γνωστής σειράς βιντεοπαιχνιδιών και κινηματογραφικών ταινιών "Mortal Combat" θεωρείται υπεύθυνο για το θάνατο 17χρονης αλλά και για την νοσηλεία άλλων 4 νεαρών ατόμων.

Σύμφωνα με οργανώσεις κατά των ναρκωτικών, οι θάνατοι από χρήση ναρκωτικών χαπιών έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, λόγω της ουσίας PMA που περιέχουν.

Η para-Methoxyamphetamine (PMA) έχει παρόμοια δράση με την ουσία των χαπιών ecstasy (MDMA), μόνο που είναι 5 φορές πιο ισχυρή και αργεί να δράσει, κάτι που οδηγεί τους χρήστες να την ανακατεύουν με άλλες ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ.

Κάπως έτσι υπολογίζεται ότι ο "Κόκκινος Δράκος" οδήγησε την νεαρή Regane στον θάνατο και άλλους 4 νέους στο νοσοκομείο. Πρόκειται για μία κοπέλα 19 χρονών, δύο 18χρονους νεαρούς και έναν 26χρονο οι οποίοι εισήχθησαν στο νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα και πήραν εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Το γεγονός ότι όλα τα περιστατικά αναφέρθηκαν μέσα στο προηγούμενο σαββατοκύριακο οδηγεί τις αρχές να τα συνδέσουν με την εξάπλωση της νέας αυτής ουσίας.

Διενεργούνται έρευνες για τα αυξανόμενα περιστατικά ωστόσο οι ακριβείς παρενέργειες του χαπιού αυτού παραμένουν άγνωστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση