GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NIPNominate: Η νέα μόδα «γεμίζει» το ίντερνετ με «μπούστα»!

Ενώ παράλληλα συγκεντρώνει χρήματα για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού Μία νέα online μανία φαίνεται να έχει πιάσει γυν...

Ενώ παράλληλα συγκεντρώνει χρήματα για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού
Μία νέα online μανία φαίνεται να έχει πιάσει γυναίκες – ακόμα και άντρες -, οι οποίες βγάζουν selfie φωτογραφίες του μπούστου τους και στη συνέχεια την αναρτούν στους λογαριασμούς τους στα social media και λέγεται «NipNominate».
Μάλιστα, η νέα μόδα εξαπλώνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αλλά όλα ξεκίνησαν από την 35χρονη Michelle Kent, η οποία κουράστηκε με την προηγούμενη μόδα, με την οποία όλοι αναρτούσαν μεθυσμένες τους φωτογραφίες και αποφάσισε να προωθήσει το σύνθημα «Bangers to Cancer» – και κάπως έτσι το NipNominate γεννήθηκε.
Έτσι, έκανε την αρχή και δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο λογαριασμό της στο Facebook και στην οποία φαινόταν να φοράει μόνο τα εσώρουχά της, καλώντας και άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της!
Η φωτογραφία της διαδόθηκε με αστραπιαίους ρυθμούς, ενώ εκατοντάδες χρήστες άρχισαν να αναρτούν και τις δικές τους φωτογραφίες και να καλούν όλο και περισσότερα άτομα να κάνουν το ίδιο.
Το Facebook συνδέεται με τη σελίδα JustGiving, όπου μέχρι στιγμής περισσότερες από 3.700 λίρες έχουν δωριθεί στο Breast Cancer Care μέσα σε 24 ώρες, με στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 λίρες.
Η Michelle, φοιτήτρια νοσηλευτικής από το Redruth του Cornwall, είδε την ιδέα της να εξαπλώνεται και να υπάρχουν ξαφνικά εκατοντάδες NipNominators σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του γνωστού μοντέλου Brandy Amy Brewer.
Μερικά από τα κορίτσια που συμμετέχουν ήταν πολύ ντροπαλά, αλλά αποφάσισαν να το ξεπεράσουν και να συμμετέχουν επίσης.
Και για όποιους θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Michelle, οι οδηγίες είναι οι εξής: βγάλτε φωτογραφίες το μπούστο σας (ή βγάλτε φωτογραφία φορώντας ένα σουτιέν πάνω ακόμα και από το μπλουζάκι σας), δημοσιεύστε το στο Facebook, προτρέψτε και άλλους να συμμετάσχουν και στη συνέχεια κάντε και εσείς τη δωρεά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση