GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κορυφαία τουρνουά τένις θα μεταδώσει η Nova

Οι συνδρομητές της Nova, μέσω των καναλιών Novasports και του Eurosport θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το επόμενο διάστ...

Οι συνδρομητές της Nova, μέσω των καναλιών Novasports και του Eurosport θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το επόμενο διάστημα και τα υπόλοιπα τρία φημισμένα τουρνουά του Grand Slam που καθηλώνουν χιλιάδες φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, μετά το Australian Open, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν στη συνέχεια, μέσω του Eurosport το γαλλικό τουρνουά, Roland Garros, το οποίο θα διεξαχθεί από 25 Μαΐου-8 Ιουνίου, με την συμμετοχή των κορυφαίων τενιστών και τενιστριών στην παγκόσμια κατάταξη.

Επόμενη στάση θα είναι το περίφημο βρετανικό τουρνουά Wimbledon, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 23 Ιουνίου – 6 Ιουλίου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Να τονιστεί ότι οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα συνεχίσουν να παρακολουθούν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, το κορυφαίο τουρνουά, μέχρι και την σεζόν 2014-2016.

Τα Grand Slam για το 2014 ολοκληρώνεται με το αμερικάνικο τουρνουά US Open, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Αυγούστου – 9 Σεπτεμβρίου και θα το παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της Nova, μέσω του Eurosport.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση