GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη καμπάνια: Οι Μορμόνοι παρομοιάζουν τον αυνανισμo με τον πόλεμο [video]

Η Εκκλησία των Μορμόνων ξεκινάει εκστρατεία για να σώσει τους νέους από τον αυνανισμό με τη δημιουργία ενός βίντεο, που θα συζητηθεί...


Η Εκκλησία των Μορμόνων ξεκινάει εκστρατεία για να σώσει τους νέους από τον αυνανισμό με τη δημιουργία ενός βίντεο, που θα συζητηθεί καθώς συγκρίνει τον αυνανισμo με το πεδίο της μάχης και την ευχαρίστηση με τους τραυματισμένους στρατιώτες...

Το βίντεο είναι δημιουργία του Kim B. Clark που είναι πρόεδρος του Brigham Young University–Idaho.

Το βίντεο ξεκινά με ένα νεαρό ο οποίος φαίνεται να παρακολουθεί πορνo στο δωμάτιό του σπιτιού του με την πόρτα ανοιχτή. Στη συνέχεια ο ίδιος νέος φαίνεται να πολεμά.

"Οι πειρασμοί του μεγάλου πολέμου είναι πολλοί. Οι μάχες είναι πραγματικές, και οι στρατηγικές έξυπνες. Ο εχθρός είναι σκληρός, αδίστακτος και αμείλικτος. Δεν πρέπει να υποτιμούμε τον κίνδυνο. Πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε γενναίοι" λέει στην αφήγησή του ο Kim B. Clark.

Το Brigham Young University είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο που συνεργάζεται με την Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.

Τα μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών βασίζουν την διδασκαλία τους στην Αγία Γραφή και στο Βιβλίο του Μόρμον.

Υποστηρίζουν πως όλες οι διδασκαλίες τους προέρχονται από την πρώιμη εκκλησία που ίδρυσε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός κατά τον πρώτο αιώνα. Η σημερινή εκκλησία ιδρύθηκε από τον Τζόζεφ Σμιθ στη Fayette της Νέας Υόρκης το 1830.

Wounded On The Battlefield από stefanelonikitelo

2 σχόλια

  1. Κι άμα δεν έχεις που να βάλεις το θηρίο τι κάνεις,προσευχή;;;;;;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαθαρχιδος5 Φεβ 2014, 3:52:00 μ.μ.

    Μορμονοι:
    Αλλοι ΜΑΛΑΚΕΣκοντρα στην ΦΥΣΗ!

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση