GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα η προσποίηση oργασμού;

Τι λέει μία νέα έρευνα για τη σχέση του ψεύτικου oργασμού με την πιθανότητα να...


Τι λέει μία νέα έρευνα για τη σχέση του ψεύτικου oργασμού με την πιθανότητα να...

απιστήσεις;
Οι ψεύτικοι oργασμοί είναι μάλλον μάταιοι... Ας υποκριθούμε όμως για ένα λεπτό πως δεν είστε απόλυτα πεπεισμένοι γι’αυτό. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ ενδιαφέρουσα μία νέα έρευνα η οποία έδειξε ότι οι γυναίκες που προσποιούνται oργασμούς είναι πιο πιθανό να απατήσουν τους συντρόφους τους.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς επιστήμονες που ηγήθηκαν της έρευνας, το να προσποιείσαι δεν πρόκειται να βελτιώσει ποτέ τη σeξουαλική σου ζωή. Αντιθέτως δημιουργούν ένα αίσθημα του ανικανοποίητου και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απιστία. Και οι άντρες όμως, των οποίων οι γυναίκες υποκρίνονταν, συχνά κατέληγαν να παρατούν τη σχέση.

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι η συχνότητα των oργασμών δεν έχει κανένα αντίκτυπο στo αν μία γυναίκα θα είναι πιστή στο σύντροφό της ή όχι. Οι γυναίκες δηλαδή που είχαν σπάνια oργασμό αλλά δεν υποκρίνονταν για να ανακουφίσουν το σύντροφό τους, ήταν πολύ πιο πιστές.
faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση