GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε στον εχθρό του: Η εpωμένη έστειλε «ροζ» βίντεο στη γυναίκα του!

Σε πραγματικό εφιάλτη για τον 42χρονο επιχειρηματία εξελίχθηκε η σχέση του με την νεαρή. Η μικρή ήθελε να...


Σε πραγματικό εφιάλτη για τον 42χρονο επιχειρηματία εξελίχθηκε η σχέση του με την νεαρή. Η μικρή ήθελε να...
χωρίσει και ο 42χρονος το πλήρωσε ακριβά.

Η ίδια δεν δίστασε να στείλει στη γυναίκα του «ροζ» βιντεάκι με τις εpωτικές στιγμές που κατέγραφαν μαζί με τον παντρεμένο εραστή της!

Tο περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στο οικογενειακό περιβάλλον του 42χρονου Πατρινού επιστήμονα, ο οποίος προς τα έξω έχει την εικόνα του ιδιαίτερα αυστηρού και του θεοσέβαστου. Μόνο που δεν μπόρεσε απ' ότι φαίνεται να αντισταθεί στα κάλλη της πανέμορφης ξανθιάς που έχει σχεδόν τα μισά χρόνια από εκείνον και υπέκυψε στις εpωτικές της ορέξεις. Αλλά ο θυελλώδης έpωτας άρχισε να τραβάει σε χρόνο και ο 42χρονος δεν έβρισκε τη δύναμη να δώσει τέλος.

Και επειδή φοβήθηκε μήπως η νεαρή τον εγκαταλείψει, της έταξε ότι θα πάρει διαζύγιο και ότι θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους! Αλλά την αναμονή φαίνεται ότι δεν την ανέχτηκε και πολύ η ξανθιά εpωμένη... Μετά από ορισμένα τελεσίγραφα που έστειλε στον παντρεμένο εpαστή της φαίνεται ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να τον εγκαταλείψει, αλλά συνδυάζοντας τη φυγή της με ένα γερό πλήγμα για αυτόν και την οικογένειά του.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση