GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προκλητική Νορβηγίδα πολιτικός - Ξεσηκώνει με τις φωτογραφίες της, είτε είναι ντυμένη, είτε όχι! [photos]

Δεν την θέλουν ημίγuμνη. Αλλά δεν την θέλουν ούτε ντυμένη. Μία Νορβηγίδα πολιτικός έχει καταφέρει να...


Δεν την θέλουν ημίγuμνη. Αλλά δεν την θέλουν ούτε ντυμένη. Μία Νορβηγίδα πολιτικός έχει καταφέρει να...

προκαλεί αντιδράσεις σε κάθε της φωτογράφιση, καθώς φαίνεται πως σχεδιάζει την παραμικρή της κίνηση με κίνητρο το πώς θα ξεσηκώσει την κοινή γνώμη.

Η περιπετειώδης πολιτικός ακούει στο όνομα Σάντρα Μπορς. Η πρώην επικεφαλής της νεολαίας του κόμματος των Κεντρώων της Νορβηγίας, παλιότερα είχε προκαλέσει αίσθηση με τις ημίγuμνες πόζες της μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Τώρα ξέσπασε θύελλα επειδή εμφανίστηκε ντυμένη... βαριά, καθώς θεωρήθηκε απαράδεκτη η φωτογραφία της με γούνα.

Η Μπορς δημοσίευσε ,στο προφίλ της στο Facebook, τη φωτογραφία με το παλτό από γούνα λύκου, την ώρα που οι οικολογικές οργανώσεις κάνουν καμπάνια για τον κίνδυνο εξαφάνισης του ζώου. Γιατί το έκανε; «Ηξερα ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις. Το έκανα για να δείξω στον κόσμο ότι δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλιά τους» ήταν το επιχείρημά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νορβηγίδα πολιτικός υποστηρίζει τους κυνηγούς, καθώς παλιότερα είχε δηλώσει πως θα πρέπει να τους επιτρέπεται να σκοτώνουν τους λύκους, προκειμένου να προστατεύσουν τα κοπάδια τους.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση