GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Rihanna λέει ότι την «έγδυσε» ο λογιστής της

Στα δικαστήρια ενάντια στον πρώην λογιστή της βρίσκεται η διάσημη pop τραγουδίστρια Rihanna, καθώς τον κατηγορεί ότι την οδήγησε στα...


Στα δικαστήρια ενάντια στον πρώην λογιστή της βρίσκεται η διάσημη pop τραγουδίστρια Rihanna, καθώς τον κατηγορεί ότι την οδήγησε στα όρια της... χρεοκοπίας!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τoυ pop idol, ο λογιστής της πήρε λάθος αποφάσεις για το τρόπο που έπρεπε να διαχειριστεί τα χρήματα της, ενώ σε συνεχή βάση τής έδινε κακές συμβουλές.

Για παράδειγμα, η Rihanna τον κατηγορεί για την αγορά ενός σπιτιού αξίας 5,5 εκατομμυρίων, καθώς το εισόδημά της μειώθηκε κατά 9 εκατ. δολάρια, αφού το 2009 στους τραπεζικούς λογαριασμούς της μετρούσε 11 εκατ. δολάρια και τελικά με την κακή διαχείρισή τους, έφτασε στο σημείο να έχει μόλις... 2 εκατ. δολάρια. Παράλληλα τον κατηγορεί ότι πήρε ως προμήθεια το 22% από τα έσοδα της περιοδείας «Last Girl On Earth».

Ο λογιστής της πάντως απορρίπτει όλες τις κατηγορίες που του αποδίδει η RiRi και ισχυρίζεται ότι η προμήθεια που κρατούσε ήταν μέρος της συμφωνίας του με την 25χρονη τραγουδίστρια.

Πλέον τον τελικό λόγο έχει η δικαιοσύνη. Πάντως αν αναλογιστεί κανείς ότι τα κέρδη της διάσημης τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος, φτάνει σήμερα τα 43 εκατ. δολάρια, η απώλεια για την ίδια δεν είναι και τόσο μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση