GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανασύνδεση-βόμβα στην showbiz: Και να φανταστείτε είχαν πάρει και διαζύγιο!

Το ότι είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο τους είναι το talk of the town. Ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε σε απόδραση στο Πήλιο...


Το ότι είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο τους είναι το talk of the town.
Ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε σε απόδραση στο Πήλιο. Πριν από λίγες μέρες είχαν πάει μαζί σε θεατρική πρεμιέρα. Πολλοί αναρωτήθηκαν. Μα τι συμβαίνει; Είναι ξανά μαζί η Μιμή Ντενίση με τον Σωτήρη Πολύζο; Τις νέες προσωπικές τους στιγμές, «κάρφωσε» ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό μου» που είπε ότι μίλησε με τον δημοσιογράφο και του είπε βρίσκεται με την κόρη του την Μαριτίνα και την σύζυγό του και ψωνίζουνε στο Βόλο όπου έχουν ανέβει για τριήμερο..
Βρε λέτε;
flogit.gr

1 σχόλιο

  1. Όσα και να τάζει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου από το ψευτοπλεόνασμα, πριν τις εκλογές, για να πάρει ψηφουλάκια από τους εύπιστους, ένα τεράστιο ποσοστό ψηφοφόρων τους δεν πρόκειται να ψηφίσει υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) από το χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους της ΝΔ μετακινούνται ( σε δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές ) σε άλλα κόμματα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και λιγότερο Σύριζα. Ενώ η πλειοψηφία των εναπομεινάντων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ κινείται κυρίως προς υποψηφίους Σύριζα και λιγότερο προς ΑΝΕΛ ( κεντρώοι, ψηφοφόροι του πατριωτικού χώρου ). Η ΝΔ κινείται προς το 10% και το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ γύρω στο 3% !

    Έτσι πολλοί πιστεύουν ότι οι υποψήφιοι της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, καθώς και οι Καμίνης- Μπουτάρης που στήριζαν τα φορομπηχτικά μέτρα, και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι στο β' γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Η οργή του κόσμου είναι τέτοια, που ακούς ελάχιστους να δηλώνουν φανερά ότι θα ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Η αποχή, το λευκό, το άκυρο και η ψήφος σε μικρά υβριδικά κόμματα δεν φοβίζει τη συγκυβέρνηση. Μόνο η ψήφος σε Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και ΚΚΕ τους φοβίζει και τρέμουν. Τόσο καιρό λεηλατούν τους Έλληνες πολίτες. Τώρα τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας και ελπίζουν να μη ψηφίσουμε ! ΟΧΙ ! Θα τους τιμωρήσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση