GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως αξίζει να είσαι χαρούμενη που είσαι single!

Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα όταν είσαι ελεύθερη; Υπάρχει κανένα θετικό ή το μόνο που βλέπεις είναι μαυρίλα στον ορίζοντα;... Διά...


Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα όταν είσαι ελεύθερη; Υπάρχει κανένα θετικό ή το μόνο που βλέπεις είναι μαυρίλα στον ορίζοντα;...

Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις 8 πολύ λόγους για τους οποίους πρέπει να χαίρεσαι που είσαι μόνη σου (ή τουλάχιστον να μην στενοχωριέσαι)..

1. Ραντεβού

Μπορείς να εξερευνήσεις νέα εστιατόρια, σινεμά, μουσεία ή αθλητικά events με το νέο σου ερωτικό ενδιαφέρον.

2. Φλερτ

Μπορείς να φλερτάρεις όσο θέλεις χωρίς να έχεις τύψεις. Επίσης μπορείς να φιλήσεις όποιον θέλεις.

3. Ελεύθερος χρόνος

Είσαι μόνη; Τώρα είναι η ώρα να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο, να παρακολουθήσεις μαθήματα γιόγκα, να μάθεις να μαγειρεύεις, να μάθεις μία νέα ξένη γλώσσα και πολλά άλλα.

4. Χρόνος για φίλους

Μπορείς να περάσεις όσες νύχτες θέλεις με τις κολλητές σου χωρίς να σου πει κανείς τίποτα.

5. Κανένας τσακωμός

Ένας καυγάς με τον αγαπημένο σου σίγουρα θα σου χάλαγε τη διάθεση και τη μέρα. Όταν είσαι μόνη σου κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

6. Περισσότερος ύπνος

Πολλές γυναίκες όταν βρίσκονται σε σχέση τείνουν να κοιμούνται λιγότερο από όταν είναι μόνες τους.

7. Καμία καταπίεση

Δε χρειάζεται να μείνεις σπίτι επειδή ο αγαπημένος σου δουλεύει και δε θέλεις να τον αφήσεις μόνο του. Θέλεις να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο; Μπορείς να το κάνεις χωρίς να ρωτήσεις κανέναν.

8. Νέοι στόχοι

Όταν δεν βάζεις όλη σου την ενέργεια στη σχέση σου έχεις περισσότερο χρόνο και όρεξη να ασχοληθείς με την καριέρα σου, τη διατροφή και τη γυμναστική σου και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση