GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Skype βελτίωσε την chat υπηρεσία του

Το Skype ανακοίνωσε μια σειρά από χρήσιμες ενημερώσεις για την chat υπηρεσία του. Το πρώτο είναι ο πιο αποτελεσματικός συγχρονισμός ...


Το Skype ανακοίνωσε μια σειρά από χρήσιμες ενημερώσεις για την chat υπηρεσία του. Το πρώτο είναι ο πιο αποτελεσματικός συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών.
Έτσι όταν έχετε διαβάσει ένα μήνυμα στο κινητό σας και στη συνέχεια ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Skype στο tablet σας, θα συνεχίσει από εκεί που το αφήσατε. Δεν θα υπάρχουν άλλα μηνύματα που θα χαρακτηρίζονται ως “μη αναγνωσμένα” σε μία συσκευή, όταν τα έχετε ήδη δει σε μια άλλη.

Οι Push κοινοποιήσεις έχουν αναβαθμιστεί επιτρέποντάς σας να γνωρίζετε αν έχετε ένα νέο μήνυμα συνομιλίας μεταξύ των συσκευών. Το Skype λέει αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να γυρίσετε πίσω στο κινητό σας τηλέφωνο για να δείτε τη συνομιλία που είχε στο laptop σας.

Οι ειδοποιήσεις έχουν επίσης βελτιωθεί ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν πότε τα μηνύματα έχουν διαβαστεί. Έτσι αν έχετε διαβάσει ένα μήνυμα στο κινητό σας, θα πρέπει να εμφανίζεται ως “διαβασμένο” στο laptop σας. Το Skype αναφέρει ότι έχουν σημειωθεί βελτιώσεις για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς και ταχύτερη εκκίνηση και resume.

Μελλοντικές ενημερώσεις μέσα στους επόμενους μήνες θα επιτρέπουν στους χρήστες να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μόνο στη συσκευή που χρησιμοποιούν. Έτσι, εάν είστε σε ένα tablet θα σας ειδοποιήσει εκεί αντί να κάνει θόρυβο σε κάθε συσκευή στο σπίτι.

Η τελευταία έκδοση του Skype με τις ενημερώσεις είναι πλέον διαθέσιμη δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες.

techfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση