GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εσφαλμένο" το δημοσίευμα του Spiegel για νέα βοήθεια στην Ελλάδα

Ως εσφαλμένο απέρριψε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών το δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel» σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα δεν...


Ως εσφαλμένο απέρριψε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών το δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel» σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα δεν μπορεί να υπολογίζει σε θετικά μηνύματα για νέα βοήθεια πριν από τις ευρωεκλογές.
«Τα αρμόδια υπουργεία επεξεργάζονται περαιτέρω εταιρική βοήθεια για την Ελλάδα» δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών και σημείωσε ότι το τρέχον πρόγραμμα για την Ελλάδα ισχύει έως το τέλος του 2014. «To εάν εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη χρηματοδότησης θα είναι ξεκάθαρο μόλις στα μέσα του 2014» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δεν επιθυμεί να δώσει ένα θετικό μήνυμα πριν από τις εκλογές, φοβούμενη ότι κάτι τέτοιο θα ενισχύσει το γερμανικό ευρωσκεπτικιστικό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) ενόψει των ευρωεκλογών.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση