GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κρυφή σχέση του Μιχάλη των Stavento

Ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές της κριτικής επιτροπής του σόου «The Voice» είναι ο Μιχάλης Κουινέλης, ιδρυτής του συγκροτήματο...


Ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές της κριτικής επιτροπής του σόου «The Voice» είναι ο Μιχάλης Κουινέλης, ιδρυτής του συγκροτήματος Stavento.
Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που σε σύντομο χρονικό διάστημα έδειξε να ξεχωρίζει με το χαρακτήρα, τον ενθουσιασμό του, τις ατάκες και το χιούμορ του. Αυτά τα στοιχεία φαίνεται πως έκαναν την Ήβη Αδάμου να τον ερωτευτεί παράφορα, όπως αναφέρει το ένθετο «Reallife», της σημερινής «Realnews».
Οι δύο ζουν ένα μεγάλο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς τόσο ο γνωστός τραγουδιστής, όσο και η τραγουδίστρια θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.
Η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν συνεργάστηκαν για τις ανάγκες του τραγουδιού «Σαν έρθει η μέρα», που έγινε μεγάλη επιτυχία. Συναντήθηκαν ξανά μουσικά για το δεύτερο τραγούδι που ερμήνευσαν μαζί, με τίτλο «Να σου τραγουδώ». Η χημεία που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν εκρηκτική. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι δύο τους έγιναν ζευγάρι.
«Είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Όμως δεν φτάνουν και στο άλλο άκρο, να διαφημίζουν τον έρωτά τους», αποκαλύπτει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον στη «Realnews».
«Όταν η Ήβη βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, τη γενέτειρα του Μιχάλη, οι δυο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις στα στέκια του, άλλοτε μόνοι τους και άλλοτε με φίλους. Η κοινή τους αγάπη για τη μουσική είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που τους ενώνουν», συμπληρώνει.
Παρά το γεγονός πως ο Μιχάλης Κουινέλης έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στον τόπο καταγωγής του, την Αλεξανδρούπολη, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για το ζευγάρι. Οι δυο τους μοιράζουν το χρόνο μεταξύ Αθήνας, Κύπρου -απ’όπου κατάγεται η Ήβη- και Αλεξανδρούπολης.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση