GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Πρόγραμμα των Ελληνικών Αγώνων ΚΑΡΤ για το 2014

Αυτό που όλοι περιμέναμε είναι πλέον γεγονός, καθώς η ΟΜΑΕ ανακοίνωσε σήμερα το επίσημο πρόγραμμα της αγωνιστικής δραστηριότητας για...

Αυτό που όλοι περιμέναμε είναι πλέον γεγονός, καθώς η ΟΜΑΕ ανακοίνωσε σήμερα το επίσημο πρόγραμμα της αγωνιστικής δραστηριότητας για την φετινή χρονιά! Διαβάστε την ανακοίνωση.

Οκτώ θα είναι οι επίσημοι φετινοί αγώνες για το ελληνικό καρτ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να αριθμεί τέσσερις γύρους, το Rotax Max Challenge τρεις και φυσικά τον αγώνα-θεσμό του PICK Πάτρας που δεν θα μπορούσε να λείπει.

Η Ανακοίνωση:

Η επιτροπή ΚΑΡΤ της ΟΜΑΕ ανακοινώνει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ΚΑΡΤ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και του Επάθλου Rotax Max Challenge για το 2014.

30/3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
4/5 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
11/5 Rotax Max Challenge
22/6 Rotax Max Challenge
6/7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
14/9 Rotax Max Challenge
28/9 PICK Πάτρας
26/10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τα σωματεία που θα διοργανώσουν τους αγώνες, καθώς και ο τόπος (πίστα) διεξαγωγής τους θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα, σε μια προσπάθεια μείωσης του συνολικού κόστους συμμετοχής για τους αγωνιζόμενους.

Για τους αγωνιζόμενους της περιφέρειας η επιτροπή θα εισηγηθεί προς τους εκάστοτε διοργανωτές, την μείωση του παράβολου συμμετοχής.

Όσον αφορά στους χώρους διεξαγωγής των αγώνων γίνονται προσπάθειες να είναι διαθέσιμη και η πίστα των Μεγάρων.

Παρακαλούμε τους αγωνιζομένους, τους γονείς, τους προετοιμαστές και τους επαγγελματίες του χώρου (εισαγωγείς-έμποροι, μηχανικοί) να υποστηρίξουν τους Ελληνικούς αγώνες, ώστε το ΚΑΡΤ να ανθίσει και πάλι στη χώρα μας σε σωστές βάσεις.

Υποσχόμαστε πως από την πλευρά της Ομοσπονδίας και της Επιτροπής ΚΑΡΤ, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το παραπάνω πρόγραμμα να τηρηθεί κατά γράμμα.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η Προκήρυξη και οι Τεχνικοί Κανονισμοί του Πρωταθλήματος και των Επάθλων, καθώς και άλλες καινοτομίες που επεξεργάζεται η επιτροπή ώστε ο χώρος μας να ανακτήσει την δέουσα σοβαρότητα και αξιοπιστία.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.

Η επιτροπή ΚΑΡΤ
kartnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση