GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βανδή «κοιμήθηκε» στην καρέκλα του «The Voice»!

«Σάρωσε» και χθες το μουσικό σόου «The Voice»! Ο Δημήτρης Μαρμαρίνος εμφανίστηκε στο επεισόδιο και... εντυπωσίασε τον Αντώνη Ρέμο κα...


«Σάρωσε» και χθες το μουσικό σόου «The Voice»! Ο Δημήτρης Μαρμαρίνος εμφανίστηκε στο επεισόδιο και... εντυπωσίασε τον Αντώνη Ρέμο και την Μελίνα Ασλανίδου με τη φωνή του, οι οποίοι και πάτησαν το κουμπί, φωνάζοντας «Σε Θέλω».

Ο Αντώνης «μαγεύτηκε» από την φωνή του και είπε:

«Με κέρδισες! Εγώ σου εξέφρασα από την πρώτη στιγμή ότι με κέρδισες άκουσα την ψυχή σου μέσα από το τραγούδι .Άκουσα ότι νιώθεις τις λέξεις σου, η ψυχούλα σου περνάει μέσα από την κιθάρα. Πιστεύω ότι έχεις όλα τα όπλα για να αγγίξεις τα όνειρα σου. Εγώ θα σου πω ένα πράγμα είσαι πολύ καλός. Αν επιλέξεις να πας στην Μελίνα καλά θα κάνεις αλλά η καλύτερη επιλογή είναι εδώ».

Ο Αντώνης έλεγε, έλεγε κι έλεγε και η Δέσποινα Βανδή, θέλοντας να αστειευτεί έγειρε στην καρέκλα της και «αποκοιμήθηκε» από την πολυλογία του τραγουδιστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση