GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wind: Επεκτείνει τη δωρεάν επικοινωνία για τους σεισμοπαθείς

Η προσφορά δωρεάν επικοινωνίας προς τους συνδρομητές της WIND στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη, επεκτείνεται έως και τις 7/2, σε...

Η προσφορά δωρεάν επικοινωνίας προς τους συνδρομητές της WIND στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη, επεκτείνεται έως και τις 7/2, σε ανταπόκριση της αυξημένης ζήτησης των υπηρεσιών μας στις περιοχές αυτές γεγονός που επιβεβαιώνει ότι την κρισιμότητα της επικοινωνίας σε περιστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου της WIND, το οποίο παρακολουθεί τη λειτουργία του δικτύου κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σε 24ωρη βάση πανελλαδικά, η κίνηση στην Κεφαλονιά αμέσως μετά το σεισμό της 26ης εμφάνισε κορύφωση +450% στις κλήσεις από το κινητό και διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα τόσο στις 26/01, όσο και στις 27 Ιανουαρίου (+95% σε σχέση με μία συνήθη ημέρα). Το δίκτυο της WIND ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην αυξημένη ζήτηση και από τους ποιοτικούς δείκτες που παρακολουθούμε η διαθεσιμότητα του δικτύου παραμένει σε υψηλότατο επίπεδο παρόλη την εκθετική αύξηση της κίνησης.

Σημειώνουμε ότι ήδη από την πρώτη μέρα είχε μεταβεί στην Κεφαλονιά τεχνικό κλιμάκιο της WIND ώστε να αντιμετωπίσει άμεσα τυχόν προβλήματα στις υποδομές ενώ από χθες στο νησί έχουν εγκατασταθεί και επιπλέον γεννήτριες προκειμένου να είναι απρόσκοπτη η ηλεκτροδότηση των τοπικών σταθμών βάσης και να μην επηρεάζεται η λειτουργία τους από διακοπές στο δημόσιο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Ακόμη, στην Κεφαλονιά έχει σταλεί και αυτοκινούμενος σταθμός – βάσης ο οποίος είναι stand by και θα τεθεί σε συμπληρωματική λειτουργία αν παραστεί ανάγκη.

Θυμίζουμε την προσφορά δωρεάν επικοινωνίας για τους συνδρομητές Κεφαλονιάς και Ιθάκης:
- Για τους πελάτες συμβολαίου κινητής WIND, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν το πάγιο του επόμενου μήνα
- Στους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας WIND, ιδιώτες και επιχειρήσεις, προσφέρεται δωρεάν ένα μηνιαίο πάγιο
- Στους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q από 29/01/14 έως και τις 7/02/14 προσφέρεται δωρεάν χρόνος ομιλίας αξίας 1500 λεπτών.

Η WIND παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην περιοχή και αν χρειαστεί θα επεκτείνει την παροχή δωρεάν επικοινωνίας προς τους πελάτες της και μετά την 7η Φεβρουαρίου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση