GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα 0,65 ευρώ η τιμή των νέων μετοχών της Alpha

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσφορά των νέων μετοχών της Alpha Bank μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε επιλεγμένους επενδυτές του εξωτερι...


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσφορά των νέων μετοχών της Alpha Bank μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης σε επιλεγμένους επενδυτές του εξωτερικού.
Σε ανακοίνωση της Alpha Bank αναφέρονται τα εξής:
«Στα πλαίσια της ήδη ανακοινωθείσας πλήρως εγγυημένης προσφοράς νέων κοινών μετοχών εκδόσεως της Alpha Bank, που η τελευταία προτίθεται (μετά κατάργηση των δικαιωμάτων προτιμήσεως) να διαθέσει, συνολικού ύψους αντλούμενων κεφαλαίων 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, γνωστοποιείται ότι, σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του βιβλίου προσφορών, προέκυψε σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον προς απόκτηση 1.846.153.846 νέων μετοχών στην τιμή των 0,65 ευρώ ανά μετοχή. Η προσφορά των μετοχών έγινε προς ειδικούς επενδυτές, εκτός Ελλάδος.
Κατ” ακολουθία, η Τράπεζα προτίθεται να εισηγηθεί στην από 28 Μαρτίου 2014 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων όπως ορίσει την τιμή διαθέσεως των νέων μετοχών σε 0,65 ευρώ και εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης όπως ολοκληρώσει την αύξηση κεφαλαίου δια ιδιωτικής τοποθετήσεως. Η ολοκλήρωση της προσφοράς τελεί, μεταξύ άλλων, υπό την έγκριση των Εκτάκτων Συνελεύσεων των κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών, ως επίσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, της Τραπέζης, που άπαντα πρόκειται να συνέλθουν στις 28 Μαρτίου 2014».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση